Groot assortiment bordspellen, kaartspellen en nog veel meer gezellige en leuke spellen.

Wat maakt gamen op een pc beter dan op console?

  • Home
  • Gaming
pexels-alexander-kovalev-3977908

Iedereen die graag videospellen speelt heeft op dit punt gestaan: je wilt een spel spelen, het liefst met je vrienden, maar hoe zorg je ervoor dat je dit zodanig doet dat niemand een fortuin hoeft uit te geven? Dat is waar Ubisoft je uit de brand kan helpen, met deze argumenten voor het games op een pc in plaats van op een console. We gaan het hebben over het bredere aanbod dat bij dit platform aanwezig is en hoe makkelijk het is om up to date te blijven wanneer je games voor pc speelt.

Veel groter aanbod aan spellen, zowel oud als nieuw

De eerste reden dat gamen op een pc beter is dan op een console is het ontzettend brede aanbod aan spellen. Er zijn zelfs hele oude spellen weer te spelen op een pc, met natuurlijk wat aanpassingen. Ook is het een stuk makkelijker om cross play te implementeren op een pc dan op een console. Daar komt nog eens bij dat games voor op de pc een stuk toegankelijker zijn dan voor een console, je hebt bijvoorbeeld een stuk meer educatievere spellen.

Laag in totale kosten en onderhoud

De tweede reden voor het liever gamen op een pc dan op een console is het feit dat het een stuk makkelijker te repareren, upgraden of aan te passen is. Bij een console gaat vaak direct de garantie eraf wanneer je de achterkant openmaakt en moet je bij reparatie gelijk het hele apparaat sturen in plaats van slechts één specifiek kapot onderdeel. Voor een pc is het ook een stuk makkelijker om een nieuw/beter onderdeel te kopen dan voor een console. Bij een console moet je vaak het gehele apparaat vernieuwen.

Hopelijk hebben deze redenen je kunnen overtuigen om over te stappen naar de PC masterrace, want het is gewoon het beste platform om op te spelen zonder al te veel gedoe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.