Groot assortiment bordspellen, kaartspellen en nog veel meer gezellige en leuke spellen.

Top 5 bordspellen van dit moment

catan-4494043_640

Bordspellen beginnen de laatste tijden steeds weer te stijgen in populariteit. Bordspellen spelen brengt immers een hoop gezelligheid en menselijke interactie met zich mee. Ga verder met lezen als je meer wilt weten over de top 5 bordspellen van dit moment.

1: 30 Seconds bordspel

Eén van de meest populaire bordspellen van dit moment is 30 Seconds, waarbij zowel jong als oud urenlang plezier beleven. Samen met de andere teamleden moet je 5 begrippen omschrijven in maximaal 30 seconden. Hoe meer begrippen worden geraden, des te verder je mag lopen op het speelbord. Het bordspel 30 Seconds is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en er kunnen minimaal 3 en maximaal 24 personen spelen. 

2. Catan

Bij het bordspel Catan is het de bedoeling dat je grondstoffen ruilt om steden, dorpen en straten te kopen en bouwen. In het jaar 1999 is dit bordspel uitgeroepen tot ‘speelgoed van het jaar’ en tegenwoordig staat dit bordspel nog steeds op de lijst van de top 5 beste bordspellen van dit moment. Er kunnen 3 tot 4 personen spelen, mits ze minimaal 10 jaar zijn.

3. The Escape Room

The Escape Room is een bordspel waarbij je binnen 60 minuten samen puzzels moet oplossen en andere verborgen aanwijzingen moet vinden om te kunnen winnen. Je kunt dit bordspel spelen met 3 tot 5 andere spelers vanaf de leeftijd van 16 jaar. 

4. Monopoly

Het bordspel Monopoly is door minimaal 2 en maximaal 8 personen te spelen vanaf 8 jaar oud, waarbij je moet onderhandelen om vastgoed en straten te kopen en verkopen waardoor je rijk kunt worden. Er kan bij Monopoly slechts één persoon de winnaar zijn.

5. Stratego 

Stratego is een bekend bordspel die je samen met z’n tweeën kunt spelen. Je dient bij dit bordspel elkaar aan te vallen en de vlag te veroveren. Je dient zelf een geheime opstelling te bedenken voordat je aanvalt.

Ben je op zoek naar een leuk bordspel voor urenlang speelplezier samen met je familie of vrienden? De bovenstaande top 5 bordspellen van dit moment zijn dan de ideale keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.